MENU na MAJÓWKĘ
Rosół z kury oraz kaczki
Niedzielny, mieniący się wieloma okami,
wolno gotowany
– 17 zł
Legendarna już, nasza,
Ochlańska zupa gulaszowa
– 19 zł
Węgierska nuta na Dzikiej Ochli
Soczyste i kruche kawałki wyselekcjonowanej wołowiny w brunatnym sosie z czerwoną papryką i zielonym groszkiem, z plamką kwaśnej śmietany podawane do zarumienionych wstążek naleśnikowych z jedyną w swoim rodzaju, przyrządzoną przez nas surówką
– 48 zł
Żeberka Dzika Ochla
Niezwykle aromatyczne i bardzo delikatne, rozpływające się w ustach, żeberka wieprzowe na miodzie z odrobiną kremu Ochlańskiego podawane z naszymi pysznymi frytkami i surówką Coleslaw’
– 48 zł
Papryka faszerowana
nadziewana lekko czosnkowymi pieczarkami, konkretną w smaku cukinią oraz sypiącym się ryżem podawana z kremem pomidorowo-śmietanowym
– 28 zł
Kompot domowy
z jabłek pamiętających jeszcze jesień i świeżutkiego wiosennego rabarbaru
– 8 zł
Napoleon
czy był na Dzikiej Ochli tego nie wiemy,
ale ciasto swojego imienia u nas ma
– 19 zł
Po pełną ofertę dań i napojów prosimy pytać obsługi,
zapraszamy
Zespół Dzika Ochla
Podmiot zarządzający restauracją:
ABETO Jacek Pluciński i Paweł Sługocki Sp. J.
ul. Jagiełły 81, 65-245 Zielona Góra, NIP 973 108 45 07